Een Zilverenrand
NLP coaching | Massagetherapie | Massage bij Kanker | NLP Bodywork | Hypnomassage
NLP-test
NLP coaching
Enneagram
Licensed Sports Performance Coach
NLP-test
Kennismaken met NLP,  doe de NLP–test !
 
Misschien heb je wel eens gehoord van NLP en ben je nieuwsgierig wat het nou precies is, dat ‘Neuro Linguïstisch Programmeren’.
Voor heel veel mensen blijkt dat NLP een prima manier is om snel en eenvoudig hun problemen op te lossen.
De NLP test is speciaal ontwikkeld om op een laagdrempelige manier eenvoudig te testen wat NLP nu eigenlijk is en of het bij jou ook goed zou kunnen werken.
 
Door het doen van de NLP-test kun je ontdekken hoe goed je bent in voelen, visualiseren en gedachten beïnvloeden. Dit zijn namelijk de belangrijkste elementen bij NLP.
 
De NLP-test is bedoeld voor, iedereen die nieuwsgierig is naar NLP en wil testen wat het voor hem of haar kan betekenen, voor iedereen die op een laagdrempelige manier wil kennismaken met NLP en ervaren of het ook echt werkt.
 
Het voordeel van de NLP-test doen is dat je meteen duidelijkheid hebt over of NLP iets voor je kan zijn.
Na de test heb je geleerd meer grip te krijgen op je emoties en positiever te denken. Bovendien kun je ook beter inschatten wat voor jou een handige vervolgstap zou zijn, zoals bijvoorbeeld het volgen van een workshop, training of NLP-coaching.
 
De NLP-test duurt gemiddeld tussen de 30 – 60 minuten (afhankelijk hoe gemakkelijk NLP bij jou blijkt te werken).
Het tarief voor deze test is 25,- euro (inc. 21% btw).
Je betaald contant na afloop en krijgt als bonus, ongeacht de uitslag, een ondersteunende CD mee, waar de NLP basistechnieken nogmaals duidelijk op te beluisteren zijn. 

aanmelden NLP test

Wat anderen zeggen over de NLP-test bij Een Zilverenrand:

"Ik heb de test als hartelijk, betrokken en leerzaam mogen ervaren, soms confronterend en soms lastig, maar door de ontspannen sfeer en goede leiding zeer de moeite waard. Met beide voeten op de grond, praktisch en menselijk."

"hartelijk dank voor het gesprek en de inzichten, leuk om er op deze manier met NLP kennis te maken."

Wanneer je jezelf wilt testen en wilt ontdekken wat je met NLP kan bereiken en hoe NLP je helpt bij het oplossen van problemen: 
 meld je dan hier aan voor de NLP Test.


P.s Aanmelden voor de Hypnose test kan ook, ben de pagina nog aan het updaten. Wil je een hypnose test doen geef dat even aan dan stuur ik je de details.
P.s.s. Een enneagram consult kan tegenwoordig ook per telefoon.www.enneagramconsult.nl 

StartMassageCoachingGratis VoorstellenResultatenContact Nieuws